Idé

Vi vil gøre noget mod had på nettet primært blandt den midaldrende generation og det vil vi gøre gennem vores løsning “Hvad lærer du dine børn på nettet?”. Formålet er, at folk skal have respekt for hinanden og være gode forbilleder for, hvordan de unge skal opføre sig på nettet overfor den yngre generation. Løsningen skal gøre at målgruppen tænker mere over deres ansvar for de online gerninger. Vi håber, at den online umodenhed udryddes, samt den online situationsfornemmelse forbedres. Med facebook siden er vi aktive på et af de medier hvor de hadefulde ytringer foregår. Ved at være i ytringernes centrum kan vi få udbredt vores budskab om en positiv tone på internettet og dermed få udryddet de negative ytringers frem

Målgruppe

Den primære målgruppe er de midaldrende mellem 40 og 60 år, der agerer på de sociale medier. Derigennem forventes det også at ramme den sekundære målgruppe, som er unge mellem 13 og 25 år.

Sådan vil vi udbrede løsningen

Vi vil udbrede vores løsning på Facebook via deling og likes. Facebook er et stort medie og der altid en mulighed for, at blive tabt i mængden, men vi tror, at med den rigtig disponering og målrettethed af vores side, vil den forhåbentlig blive brugt og set. På længere sigt kan vi udbrede budskabet og ideen til andre platformer – fx. Twitter, Instagram og Snapchat.

Se Facebooksiden her!