Idé

Opdragelse af børn på de sociale medier vigtigt og derfor skal vores løsning “Hvem opdrager mor og far?” formidle information til forældrene omkring de sociale mediers betydning for de unge. Det er ikke alle forældre, som gider sætte sig ind i de sociale medier, og derfor er det ikke alle, der kan få sig en god kommunikation med deres børn. Vores løsning skal gøre forældrene opmærksomme på hvordan de kan kommunikere med deres børn vedrørende sociale medier. På den måde kan forældrene bedre opdrage deres børn til at opføre sig ordentligt på de sociale medier.

Vi mener, at problemet med unge der opfører sig dårligt på de sociale medier starter ved forældrene og manglende opdragelse. Det gør vi, da det er dem, der skal opdrage deres børn til at have en ordentlig opførelse og menneskelig høflighed mod andre mennesker. Vi forventer, at løsningen giver forældrene mulighed for at kommunikere med deres børn om problemet, og de derved kan opdrage dem til at opføre sig ordentligt på de sociale medier.

Målgruppe

Forældre

Sådan vil vi udbrede løsningen

Vi vil udbrede løsningen ved, at hænge plakater op og kontakte folk via Facebook. På den måde kan vi komme ud til forskellige aldersgrupper, og de kan snakke med deres forældre om det, eller forældrene kan selv se det.