Idé

Formålet med vores løsning er, at flere skal være opmærksomme på vores emne. Vores emne er at stoppe had mod sociale grupper. Da vi startede var vi ikke alle klar over, at det kunne være strafbart at dele hadefulde opslag på nettet. Derfor synes vi, at det er vigtigt, at budskabet bliver spredt ud til flere unge.

Vi har valgt at lave en Facebook-side med information. Vi forventer, at flere unge vil blive klogere ved hjælp af siden og at de vil tænke sig mere om inden de deler eller liker.

Vi har brugt Facebook til at få vores løsning ud, fordi det er et af de største sociale medier. Hvis kampagnen blev større håber vi på, at den kommer ud på andre sociale platformer, som Snapchat, Instagram og Twitter.

Vi ser det som en fordel, at vi deler viden om emnet på vores Facebook-side. Det gør vi fordi, det er et emnet som er rigtig svært at tale om, da der er stor forskel på folks personlige grænser. Derfor håber vi, at vores budskab gør at folk tænker en ekstra gang inden de deler eller liker noget på sociale medier.

Målgruppen

Vores målgruppe er unge på 15-25 år.

Sådan vil vi udbrede løsningen

Vi tænker, at folk skal like og dele opslagene fra vores Facebook-side og så kommer vores budskab ud på den måde.

 

Billede fra Facebook-side